Lediga tjänster:

Geba Betong AB är ett bolag som sedan 1996 tillverkar och levererar fabriksbetong till kunder i Vimmerby, Hultsfred, Eksjö   jjjoch Västervik med omnejd. Bolaget är ett helägt dotterbolag till AB Nybrogrus som i sin tur bedriver brytning och produktion av sand och bergprodukter till företag och privatkunder. Koncernen omsätter ca 175 miljoner kronor per år med 35 medarbetare.

 

Geba Betong söker till sin betongfabrik i Vimmerby

 

 Chaufför


VI ERBJUDER

Vi erbjuder en chaufförstjänst för betongbil med utgångspunkt från vår betongfabrik 3 km utanför Vimmerby.  Geba Betong har genom sin koncerntillhörighet det stora företagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter. Bra kvalitet, snabba leveranser, hög servicenivå och konkurrenskraftiga priser är våra ledstjärnor och framgångsfaktorer. Företaget är väl etablerat i sin bransch samt med mycket stabil ekonomi och har ambitioner och potential att utvecklas ytterligare.

 

ROLL OCH UPPGIFTER

Som chaufför hos Geba Betong arbetar du med en rad uppgifter såsom; 

 

  • ·          Leverans och utläggning av fabriksbetong till bolagets kunder.
  • ·          Matning av ballast till fabriken med hjullastare från upplag på fabriksområdet.
  • ·          Bistå driftledare på fabrik med bl.a. provtagning, skötsel och underhåll av fabrik.
  • ·          Vid ledighet och sjukdom vikariera för driftledare dvs ta emot beställningar, tillverka betong och dirigera bilar.


Tjänsten är heltid. Arbetstiden är vardagar men varierande tider beroende på leveranser men som utgångspunkt 06:30-15:30.

 

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som attraheras av rollen och arbetsuppgifterna, och som bedömer att Du har goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Då det ingår utbildningssteg i tjänsten och samlad erfarenhet av betong är en förutsättning för dessa steg är kravet på den som söker tjänsten att man går in med bestämd ambition att arbeta många år i tjänsten.

Då betongarbete av sin natur måste slutföras under dagen när man väl påbörjat en leverans så kräver tjänsten att man är mycket flexibel på arbetstider. Vissa dagar kan bli betydligt längre än andra men kan kompenseras genom att man slutar tidigare andra dagar.

Då man arbetar i ett litet team, oftast två personer plus inhyrt åkeri för leverans av betong, är god förmåga till samarbete av mycket stor vikt.

CE kort och erfarenhet av körning med hjullastare är ett krav. Även att Du är ödmjuk och har mycket god serviceförmåga samt följer instruktioner som ges.
Erfarenhet av betong och/eller betongutbildning är meriterande liksom goda kunskaper på underhåll och svetsning.

Som person är Du drivande, självgående och resultatinriktad. och ”har koll” på saker och ting. Du är noggrann men är samtidigt anpassningsbar och lyhörd för vad andra tycker.

                                       

 

INTRESSERAD?

Välkommen att mejla Mårten Johansson på marten@nybrogrus.se för ytterligare uppgifter eller om Du har några frågor eller vill bli uppringd angående tjänsten.

Ansök snarast men senast 2017-10-20 genom att skicka CV per mejl till Mårten samt information om Dig själv och beskriv varför just Du passar in för denna tjänst.

  

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår