Lediga tjänster:

Geba Betong är ett bolag som sedan 90-talet bedriver fabriksbetongproduktion strax utanför Vimmerby för leverans till företag och privatkunder i regionen. Företaget har en handfull medarbetare och omsätter omkring 20 miljoner kr per år. Bolaget ingår i Nybrogruskoncernen, en koncern med inriktning på produktion och försäljning av ballast och betong och som omsätter ca 200 miljoner per år med 50-talet anställda.  Läs gärna mer om oss på: www.geba.se samt www.nybrogrus.se.

Geba Betong söker för sin verksamhet utanför Vimmerby

LASTBILSCHAUFFÖR BETONG- OCH BALLASTLEVERANSER


 

VI ERBJUDER

Vi erbjuder en omväxlande tjänst som chaufför på Geba Betong i Vimmerby på såväl betongbil/gjutningsarbete som transport av ballast. Nybrogruskoncernen har det stora företagets kapacitet och det lilla företagets fördelar i form av överblickbarhet och påverkansmöjligheter.  Företagen är väl etablerat i sin bransch samt med mycket stabila ekonomier och har ambitioner och potential att utvecklas ytterligare, vilket även innebär att vi är en trygg och stabil arbetsgivare.
Bra kvalitet, professionalism, hög servicenivå och konkurrenskraftig prisnivå är våra ledstjärnor och framgångsfaktorer. 

ROLL OCH UPPGIFTER

Som chaufför i denna tjänst arbetar Du med leverans och utläggning av betong samt transport av ballast. 

Detta är ingen tjänst för dig som vill sitta inom lastbilens hytt och avverka mil efter mil längs vägarna utan istället något för dig som vill ha en kombination av lastbilskörning, anläggningsarbete, service och underhåll, där den ena dagen inte är den andra lik!

Du levererar ut fabriksbetong till kunderna ifrån vår produktionsanläggning tillsammans med bolaget övriga chaufförer när vi har dagar men lite mer betongleveranser. Detta under ledning av fabrikens driftledare. När det är mindre med betongleveranser levererar Du istället ballast till koncernens båda betongfabriker med bil & tippsläp, eller annan intern körning inom koncernen alternativt service och underhåll.

Arbetstiden gällande betongleveranser är väldigt varierande och styrs av kundens önskemål och upplägg. Dock enbart vardagar men med varierande start av dagen normalt vanligen 05:30-08:00 och fram tills gjutningsarbetena avslutats för dagen, vanligen någon gång mellan 13:00-18:00.

KVALIFIKATIONER

Vi söker Dig som attraheras av rollen och arbetsuppgifterna, och som bedömer att Du har goda förutsättningar att trivas och göra ett bra jobb. Du är mångsidig och har en flexibel situation där Du kan ha varierande arbetstider i veckorna när så krävs samt känner det inte som problematiskt om arbetsdagen inte slutar vid tidpunkt som Du förväntat vid arbetsdagens början.

CE kort är ett krav samt fördel om Du har god vana av och känsla för att köra hjullastare. Du är servicevänlig, flexibel, ödmjuk och har lätt för att samarbeta. Goda kunskaper på underhåll och svetsning är meriterande.

Som person är Du drivande, självgående och resultatinriktad. och ”har koll” på saker och ting. Du är noggrann men är samtidigt anpassningsbar och lyhörd för vad andra tycker.

INTRESSERAD?

Välkommen att mejla Mårten Johansson på marten@nybrogrus.se för ytterligare uppgifter eller om Du har några frågor eller vill bli uppringd angående tjänsten.

Ansök snarast genom att skicka CV per mejl till Mårten samt information om Dig själv och beskriv varför just Du passar in för denna tjänst.

Sammanfattning

Tjänstens omfattning:                    Heltid

Anställningsform:                          Tillsvidareanställning, ev. först provanställning

Tjänsteställe:                                Huvudsakligen Geba Betong Vimmerby samt koncernens täkter i norra Kalmar län.

Arbetstid:                                      Varierande månd.-fred.

Tillträde:                                       Omgående eller efter överenskommelse

Lön:                                              Efter överenskommelse

Kontaktperson:                             Mårten Johansson, marten@nybrogrus.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår